Personal Training palvelut

Personal training etävalmennus 99 € / kk

  • Kesto 2-6 kuukautta tavoitteesta riippuen
  • 100% etävalmennus
  • Kerran kuukaudessa henkilökohtainen etätapaaminen valmentajan kanssa
  • Tavoitteen mukaiset kotitreenit ja salitreenit
  • Ruokavalio ohjeistukset
  • Vinkkejä ja työkaluja stressinhallintaan ja mielen hyvinvointiin
  • Kehittymisen seuranta ja mittaukset
  • Harjoitusohjelmat mobiilisovellukseen ja omaan sähköpostiin
  • Valmentajan etätuki koko valmennuksen ajan mm. chatilla

Livtec -hyvinvointianalyysi

Palaudutko oikeasti rasituksesta? Joskus kuvittelemme lepäävämme, mutta silti stressihormonit jylläävät kehossa. Uupumus kehittyy pikku hiljaa salakavalasti ja usein sen huomaa vasta kun on liian myöhäistä. Pitkittynyt stressi uuvuttaa ja aiheuttaa monia sairauksia. 

Livtec -hyvinvointianalyysi kertoo luotettavaa, mitattua tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unenlaadusta. Mittaus lisää tietoisuutta päivittäisistä rutiineista, jotka vaikuttavat henkilöstön stressitasoon. Livtec-hyvinvointianalyysi tehdään kahdessa 24h jaksossa huomaamattomalla vaatteiden alle sijoitettavalla sensorilla.

Tuloksista saapuu kirjallinen analyysiraportti jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti, jonka jälkeen saatte asiantuntijan palautteen siitä, miten edistää palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Hinta 159 € (hinta sisältää alv 24%) 

 

Ravinnosta terveyttä ja energiaa -etävalmennus

Haluatko keventää ja oppia syömään terveellisemmin? Terveellisellä ja monipuolisella ravinnolla on valtava merkitys omalle hyvinvoinnille. Laihduttaessa ruokavalion osuus tavoitepainon saavuttamisessa jopa 90%. Ravinnosta terveyttä ja energiaa -etävalmennuksessa saat terveellisen, monipuolisen ja omia tavoitteitasi tukevan ruokavalion. Ravinto-ohjaus perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon ja yleisiin ravitsemussuosituksiin, mutta huomioin toiveesi ja rakennan ruokavalion sen perusteella.

Sisältää: ruokapäiväkirjan analyysi, yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma sekä seurantatapaaminen 2 x 45 min. videopuheluna tai puhelimitse.

Hinta yht. 169 € (hinta sisältää alv 24%)

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista

Stressinhallintavalmennus - Valmentaja toi oman ammatillisuutensa esiin vahvoilla argumenteilla ja vilpittömällä läsnäololla harjoitus- ja valmennustilanteissa. Suosittelen valmennusta ihan kaikille. Olitpa sitten stressaantunut tai et. Valmennus tuo hyviä työkaluja, minkä avulla voi ottaa omaa jaksamistaan haltuun uudella tavalla ja ennaltaehkäistä mahdollista uupumista ja kuormittumista.
Kati
Toimitusjohtaja
Personal training - Kun puoli vuotta treeniä oli takana, kävin taas mittauttamassa kehonkoostumukseni. Tulos yllätti niin iloisesti, että epäilin ensin tosissani sen todenmukaisuutta. Rasvaprosentti oli pudonnut 28,5:stä 22,4:ään. Ehkä kuitenkin eniten voittajan fiilistä toi uudelleen tehty lihaskuntotesti: kunkeväällä jaksoin vaivoin 8 punerrusta, tein niitä nyt peräti 26! Kiitos, Nina, tsemppaamisesta ja selkeästä ohjeistuksesta!
Eija
Opettaja
Personal training - Jos itsellä innostus loppui niin Nina kyllä jaksoi tsempata minua uusiin suorituksiin. Tuloksiakin syntyi, nyt 10 kg hoikempana ja uuden ruokailutavat löytäneenä. Nyt vyötäröni kaventunut 10cm. Kävin myös kehonkoostumus mittauksessa ja olen iloinen, kun lihasmassani on noussut yli normaalin tason sekä luumassa on vahvistunut. Jos jotain negatiivista haluan sanoa olisi pitänyt ottaa tapaaminen joka viikko. Mutta se ei työni takia olisi onnistunut. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Ninaa muillekin.
Pirjo
Laivakokki
Stressinhallintavalmennuksessa sain arvokkaita muistutuksia elämänarvoihini sekä niiden järjestämiseen ja ymmärtämään mitkä asiat tekevät minusta onnellisemman sekä missä asioissa voisin stressata vähemmän. Jotkin asiat ovat itsestä riippumattomia, joten niistä pitää päästää irti ja olla stressaamatta. Opin itsestäni myös arkisia asioita mitkä haittaavat stressittömän elämän tavoittelua. Valmentaja oli erittäin kiinnostunut ja orientoitunut asiaan.
Milla
Yrittäjä