Stressinhallinan workshop

Hyöty: Kun stressin tunnistaa, niin siihen voi puuttua ajoissa. Näin voidaan ehkäistä stressin kehittymistä uupumukseksi ja parantaa työssä jaksamista. Stressinhallinnan workshopista saatte toimivia työkaluja henkilöstönne stressin säätelyyn ja henkisen kapasiteetin parantamiseen. Workshop sisältää keskustelua ja käytännön tehtäviä siitä, miten tunnistaa kuormitustila ja miten ehkäistä sitä. Workshop voidaan myös räätälöidä toiveidenne mukaisesti, kysy tarjous tästä erikseen.

1 x 3h stressinhallinnan workshop alkaen 69 €/ hlö + alv 24% (Hinta Tampereelle ja lähikuntiin, muualle lisätään matka- ja majoituskulut)

3 x 3h stressinhallinnan workshop alkaen 199 €/ hlö + alv 24% (Hinta Tampereelle ja lähikuntiin, muualle lisätään matka- ja majoituskulut

 

Livtec -hyvinvointianalyysi

Palautuuko henkilöstönne oikeasti työpäivän jälkeen rasituksesta? Joskus kuvittelemme lepäävämme, mutta silti stressihormonit jylläävät kehossa. Uupumus kehittyy pikku hiljaa salakavalasti ja usein sen huomaa vasta kun on liian myöhäistä. Pitkittynyt stressi uuvuttaa ja aiheuttaa monia sairauksia. 

Livtec -hyvinvointianalyysi kertoo luotettavaa, mitattua tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unenlaadusta. Mittaus lisää tietoisuutta päivittäisistä rutiineista, jotka vaikuttavat henkilöstön stressitasoon. Livtec-hyvinvointianalyysi tehdään kahdessa 24h jaksossa huomaamattomalla vaatteiden alle sijoitettavalla sensorilla.

Tuloksista saapuu kirjallinen analyysiraportti jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti, jonka jälkeen saatte asiantuntijan palautteen siitä, miten edistää palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Hinta 129 €/ hlö + alv (sis. mittaus, kirjallinen analyysiraportti ja asiantuntijan palaute) 

 

Asiakkaiden palautteita

Sain hyvän muistutuksen siitä, miten tärkeässä osassa uni ja palautuminen on jaksamisen kannalta. Se, mikä toi minulle uutta tietoa on se, miten paljon hengitysharjoitusten avulla, voi saada laskettua elimistön stressitasoa ja mahdollistettua palautumista myös työpäivän aikana. Suosittelen valmennusta kaikille, olitpa sitten stressaantunut tai et. Valmennus tuo hyviä työkaluja, minkä avulla voi ottaa omaa jaksamistaan haltuun uudella tavalla ja ennaltaehkäistä mahdollista uupumista ja kuormittumista
Kati Haikola, Toinen Toimisto
Toimitusjohtaja
Valmennuksesta sain oikeasti työkaluja siihen, miten pystyy pysähtymään ja nollaamaan ajatuksia. Olen ihminen, joka rakastaa konkretiaa ja konkreettisia keinoja sain. Suosittelen Ninan stressinhallinta valmennusta jokaiselle, joka haluaa oppia hallitsemaan stressiä ja olemaan "tilanteen herra." Valmentajana Nina on erittäin perehtynyt, asiantunteva ja mielettömän helposti lähestyttävä, avoin sekä iloinen persoona.
Janika Tommila, Calcus Oy
Aluemyyntijohtaja