Personal training etävalmennukset

Personal trainingin hyödyt

 • - Saat yksilöllisesti suunnitellut harjoitusohjelmat salille tai kotiin
 • - Löydät liikunnan ja levon oikean suhteen
 • - Makeanhimo ja napostelu loppuu kun opit syömään terveellistä ja monipuolista ruokaa
 • - Saat yksilöllisesti suunnitellut harjoitusohjelmat salille tai kotiin
  - Opit pysyvän painonhallinnan avaimet

Haluatko tehdä elämäntaparemontin? Tarvitsetko apua painonhallinnassa tai kiinteytymisessä? Tuntuuko elämäntapojen muutos yksin vaikealta? Haluatko valmentajan, joka pystyy ottamaan huomioon sinut kokonaisvaltaisesti, niin mielen kuin kehonkin osalta? Haluatko oman sparraajan, joka kannustaa sinut tavoitteeseen, kun itse jo luovuttaisit? voimme toteuttaa treenit tarvittaessa täysin etänä. Personal training koostuu liikunnan, ravinnon ja levon oikean tasapainon löytämisestä. Ei dieettejä ja liian kovaa treeniä, vaan tähtäämme pysyvään elämänmuutokseen sopivalla määrällä liikuntaa ja ravintoa. Treeni- ja ravinto-ohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti mahdolliset rajoitteet huomioiden. 

Sisältää: *kuntotestit, treenitapaamiset, seurannan, mittaukset, liikuntaohjelmat, ravinto-ohjelmat ja valmentajan etätuen. Saat käyttöösi helppokäyttöisen  treenisovelluksen harjoitusohjelmia ja ravinto-ohjelmia varten. *Kuntotestit etävalmennuksessa tietyin rajoituksin.

Personal training etävalmennus 1 kuukausi: hinta yht. 89 € (sis. alv 24%)

Personal training lähivalmennus 3 kuukautta, tapaamiset 2 krt/ kuukaudessa: hinta 210 € kuukaudessa (sis. alv 24%) TAI 600 € kertamaksuna.

Stressinhallintavalmennus etävalmennuksena

Stressinhallintavalmennuksen hyödyt

 • - Saat työkaluja stressin säätelyyn ja ennalta ehkäisyyn
 • - Keinoja henkisten voimavarojen parantamiseen
 • - Apua univaikeuksiin
  - Työkaluja ajanhallintaan

Stressinhallintavalmennus toimii loistavasti elämäntaparemontin tukena tai apuna  jonkun tietyn tavoitteen saavuttamisessa. Stressinhallintavalmennuksessa käymme läpi erilaisia harjoitteita, jotka parantavat henkistä kapasiteettiasi ja  stressinsäätelykykyäsi. Aluksi selvitämme, mitkä asiat aiheuttavat eniten stressiä ja vaikutamme ongelman pohjimmaiseen syyhyn. Saat käytännöllisiä työkaluja stressinhallintaan ja tulet tietoiseksi siitä, miten keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. Valmennukseen voidaan yhdistää myös Livtec hyvinvointianalyysi 149 € (hinta erikseen ostettuna 159 €). Toteutus etänä (esim. Zoom, Skype tms) tai läsnä Sinun kanssasi Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä tai Pirkkalassa. Suosittelen vähintään 4 tapaamista

Hinta:

1 x tapaaminen 60 min. 89 € (sis. alv 24%)

4 x tapaaminen 60 min. 350 € (sis. alv 24%)

 

Livtec -hyvinvointianalyysi etäpalveluna

Haluatko tietää palaudutko oikeasti? Joskus kuvittelemme lepäävämme, mutta silti stressihormonit jylläävät kehossa. Uupumus kehittyy pikku hiljaa salakavalasti ja usein sen huomaa vasta kun on liian myöhäistä. Pitkittynyt stressi uuvuttaa ja aiheuttaa monia sairauksia. 

Livtec hyvinvointianalyysi kertoo luotettavaa, mitattua tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unenlaadusta. Mittaus lisää tietoisuutta päivittäisistä rutiineista, jotka vaikuttavat stressitasoosi. Livtec-hyvinvointianalyysi tehdään kahdessa 24h jaksossa huomaamattomalla vaatteiden alle sijoitettavalla sensorilla.

Mittalaite toimitetaan postitse ja tuloksista saapuu kirjallinen yksilöllinen analyysiraportti, jonka jälkeen saat palautteen 30 min. puhelimitse siitä, miten edistää palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Hinta 149 € (sis.alv 24%)

Ruokavalion suunnittelu etäpalveluna

Haluatko keventää ja oppia syömään terveellisemmin? Terveellisellä ja monipuolisella ravinnolla on valtava merkitys omalle hyvinvoinnille. Laihduttaessa ruokavalion osuus tavoitepainon saavuttamisessa jopa 90%. Ruokavalion suunnittelu -palvelussa saat terveellisen, ravitsevan ja omia tavoitteitasi tukevan ruokavalion. Ravinto-ohjaus perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon ja yleisiin ravitsemussuosituksiin, mutta huomioin toiveesi ja rakennan ruokavalion sen perusteella.

Sisältää: ruokapäiväkirjan analyysi, yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma sekä seurantatapaaminen 2 x 45 min. etätapaamisena.

Hinta yht. 159 € (sis. alv 24%)

Asiakkaiden palautetta valmennuksista

Personal training - Kun puoli vuotta treeniä oli takana, kävin taas mittauttamassa kehonkoostumukseni. Tulos yllätti niin iloisesti, että epäilin ensin tosissani sen todenmukaisuutta. Rasvaprosentti oli pudonnut 28,5:stä 22,4:ään. Ehkä kuitenkin eniten voittajan fiilistä toi uudelleen tehty lihaskuntotesti: kunkeväällä jaksoin vaivoin 8 punerrusta, tein niitä nyt peräti 26! Kiitos, Nina, tsemppaamisesta ja selkeästä ohjeistuksesta!
Eija
Opettaja
Stressinhallintavalmennus - Valmentaja toi oman ammatillisuutensa esiin vahvoilla argumenteilla ja vilpittömällä läsnäololla harjoitus- ja valmennustilanteissa. Suosittelen valmennusta ihan kaikille. Olitpa sitten stressaantunut tai et. Valmennus tuo hyviä työkaluja, minkä avulla voi ottaa omaa jaksamistaan haltuun uudella tavalla ja ennaltaehkäistä mahdollista uupumista ja kuormittumista.
Kati
Toimitusjohtaja
Personal training - Jos itsellä innostus loppui niin Nina kyllä jaksoi tsempata minua uusiin suorituksiin. Tuloksiakin syntyi, nyt 10 kg hoikempana ja uuden ruokailutavat löytäneenä. Nyt vyötäröni kaventunut 10cm. Kävin myös kehonkoostumus mittauksessa ja olen iloinen, kun lihasmassani on noussut yli normaalin tason sekä luumassa on vahvistunut. Jos jotain negatiivista haluan sanoa olisi pitänyt ottaa tapaaminen joka viikko. Mutta se ei työni takia olisi onnistunut. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Ninaa muillekin.
Pirjo
Laivakokki
Stressinhallintavalmennuksessa sain arvokkaita muistutuksia elämänarvoihini sekä niiden järjestämiseen ja ymmärtämään mitkä asiat tekevät minusta onnellisemman sekä missä asioissa voisin stressata vähemmän. Jotkin asiat ovat itsestä riippumattomia, joten niistä pitää päästää irti ja olla stressaamatta. Opin itsestäni myös arkisia asioita mitkä haittaavat stressittömän elämän tavoittelua. Valmentaja oli erittäin kiinnostunut ja orientoitunut asiaan.
Milla
Yrittäjä