Personal trainer, Mind Coach, Stressinhallintavalmentaja

Nina Raatikainen

Miksi?

Tahtomo syntyi tahdosta auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Pitkään puhuttiin hyvinvoinnin kolmesta peruspilarista: liikunta, ravinto ja lepo. Mieli on kuitenkin olennainen osa hyvinvointia, sillä keho ja mieli ovat tiiviissä yhteydessä toisiinsa. Tein useamman vuoden valmennusta liikunnan ja ravinnon parissa personal trainerina, mutta halusin auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin. Suoritin vuonna 2019 Mind Coach -lisenssin Suomen kovimman ”stressigurun” Harri Gustafsbergin opissa. Koulutuksesta sain toimivia työkaluja stressinhallintaan ja opin miten henkistä kapasiteettia voi vahvistaa.

Kuka?

Olen kahden lapsen äiti ja ymmärrän hyvin haasteet perheen, työn ja oman hyvinvoinnin yhdistämisessä. Koin omakohtaisesti mitä pitkään jatkunut stressi voi aiheuttaa. Vuonna 2016 jouduin kohtaamaan sen, että voimavaroja on minullakin rajallisesti. Kilpirauhasen vajaatoiminnan alkuunsaama uupumus opetti, että mielen hyvinvoinnista pitää huolehtia päivittäin, aivan kuten kehostakin. Aiheesta voi lukea lisää blogitekstistäni: Uupumus oli uusi alku

Mitä ja kenelle?

Pitkittynyt stressi sairastuttaa yhä useamman js stressinhallintataidot ovat erittäin tärkeitä nykypäivän työelämässä. Stressinhallintavalmennuksessa käyttämäni iPrep-menetelmä perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon ja on todistettu toimivaksi vaativissa olosuhteissa. Valmennusta voidaan käyttää sekä yrityksissä, yhteisöissä että yksilöllisesti.

Elämäntaparemonteissa tyypillinen valmennusasiakkaani on kiireinen uranainen tai perheenäiti. Etävalmennukset saatavilla koko Suomeen. Lähivalmennukset Tampereella ja ympäristökunnissa kuntosalilla tai ulkona. 

Hyvinvointialan koulutus

Personal trainer, hyvinvointivalmentaja, mind coach

Muut koulutukset

Tradenomi liiketalous, digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä erikoistumisopinnot, ruokapalvelun perustutkinto