Pirjon kadonneen vyötärön metsästys

Personal training asiakkaan tarina

Maaliskuussa  katselin peilikuvaani kotona, vatsan ympärys on pönäkässä kunnossa ja tunsin itseni väsähtäneeksi ja polveni nivelrikko huusi apua. Olin käynyt jo jonkin aikaa kuntosalilla, mutta mitään kunnon ohjelmaa minulla ei ollut. Ja uusia laitteitakin tuli vastaan, joilla en osannut tehdä yhtään mitään. Nivelrikon takia, en uskaltautunut kaikkiin laitteisiin. Epäilytti jos teen väärin ja polveni menee huonompaan kuntoon.

Työssäni teen pitkiä päiviä ja olen jalkojen päällä koko päivän. Elopainoa olin pudottanut ja muutaman kilon. Mutta tuntui siltä, etten nyt vain pysty useamman kilon pudotukseen yksistäni ilman tukea. Päätin ottaa yhteyttä Personal Traineriin, josko siinä olisi se minun juttuni. Tapasin Ninan salilla, ja pähkäilimme ruokavaliotani ja teimme kuntotestin. Ja siitä se sitten lähti kadonneen vyötärön metsästys ja kunnon kohennus, sekä lihaksiston kuntoutus.

Tapasimme puolen vuoden ajan Ninan kanssa 2 kertaa kuukaudessa, salilla. Nina laati minulle uuden ruokavalion ja teki ensimmäisen kuntosaliohjelman koko kropalle. Viikkojen aikana pidimme yhteyttä myös tekstaillen. Ruokavalion noudattaminen minulle oli haasteellista, koska työskentelen keittiössä ja kaikki herkut on käden ulottuvilla. Nina jaksoi tsempata minua, kun paino ei aina lähtenytkään nopeaan laskuun. Mahtavinta tässä kaikessa on uudet kuntosali ohjelmat. Nina auttoi loistavasti löytämään uusia lihaksia joita en ollut osannut edes käyttää. Hän laati minulle koko ajan ohjelmia, joilla myös vahvistetaan lihaksistoa jotka tukevat polveani.

Jos itsellä innostus loppui niin Nina kyllä jaksoi tsempata minua uusiin suorituksiin. Tuloksiakin syntyi, nyt 10 kg hoikempana ja uuden ruokailutavat löytäneenä. Nyt vyötäröni kaventunut 10cm. Kävin myös kehonkoostumus mittauksessa ja olen iloinen, kun lihasmassani on kasvanut. Jos jotain negatiivista haluan sanoa olisi pitänyt ottaa tapaaminen joka viikko. Mutta se ei työni takia olisi onnistunut. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Ninaa muillekin. Hän on ammattilainen. Tästä on hyvä jatkaa!

Hyvinvointivalmentajana autan kokonaisvaltaisesti

Personal trainer, Mind Coach, Stressinhallintavalmentaja

Olen Nina Raatikainen, sertifioitu personal trainer, mutta nimitän itseäni mieluummin hyvinvointivalmentajaksi, koska palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Valmennuksissani asiakas saa apua liikunnan, ravinnon, levon ja mielen hyvinvointiin. Tämä takaa sen, että elämäntavan muutokselle luodaan vankka perusta loppuelämäksi. 

Haluatko tehdä elämäntaparemontin? 

Hyvinvointivalmennukseeni vapautui muutama yksilövalmennuspaikka Tampereella ja lähikunnissa, mutta ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. Valmennukset voidaan toteuttaa salilla tai ulkona.

Varaa ilmainen 30 min. konsultaatio, jotta voimme käydä läpi tilanteesi ja sen, miten saavutat tavoitteesi.