Eijan elämäntaparemontti

Puoli vuotta sitten kävin kehonkoostumuksen mittauksessa. Olin mielestäni vuoden ajan liikkunut aiempaa enemmän ja elänyt muutenkin terveemmin, mutta mittausraportin mukaan minkäänlaista kehitystä ei ollut tapahtunut. Rasvaprosentti oli edelleen sama 28,5, kuin vuotta aiemmin. Olo oli hieman pettynyt ja neuvoton. Niinpä otin kuntosalin pöydältä löytämäni käyntikortin perusteella yhteyttä Ninaan, ja sovimme ensimmäisen tapaamisen.

Tavatessamme kerroin tavoitteeni, joka oli rasvan muuttaminen lihakseksi. Urakka alkoi lihaskuntotestillä ja ruokapäiväkirjan pitämisellä. Lihaskuntotestissä varsinkin punnerruksissa olin täysi surkimus. Sain ohjelmat yläkeholle ja alakeholle sekä ruokaohjeet. Niillä pääsin mainiosti alkuun.

Tekemäämme sopimukseen sisältyi kaksi tapaamista kuukaudessa. Oli hieno juttu, että tapaamisten ajoituksessa oli kuitenkin joustonvaraa. Aluksi tapasimmekin useammin, ja sitten kun olin omaksunut ohjelmat, tapaamisissamme oli hieman pidempi kesätauko. Ruokaohjeiden ja kuntosaliohjelmien noudattaminen osoittautui yllättävän helpoksi. Nälkää ei tarvinnut nähdä, ja oli palkitsevaa huomata, kuinka lihasvoima lisääntyi. Nina huolehti koko ajan siitä, että projektini eteni: hän kyseli tekstareilla kuulumisia ja varmisteli, että tiedän, mitä teen.

Kun puoli vuotta treeniä oli takana, kävin taas mittauttamassa kehonkoostumukseni. Tulos yllätti niin iloisesti, että epäilin ensin tosissani sen todenmukaisuutta. Rasvaprosentti oli pudonnut 28,5:stä 22,4:ään. Ehkä kuitenkin eniten voittajan fiilistä toi uudelleen tehty lihaskuntotesti: kun keväällä jaksoin vaivoin 8 punnerrusta, tein niitä nyt peräti 26!

Kiitos, Nina, tsemppaamisesta ja selkeästä ohjeistuksesta! Treenaaminen asiantuntijan ohjauksessa on ilman muuta paras keino saada tuloksia aikaan.

 

Hyvinvointi koostuu monesta osa-alueesta

Personal trainer, Mind Coach, Stressinhallintavalmentaja

Olen Nina Raatikainen, sertifioitu Personal Trainer ja Mind Coach. Nimitän itseäni mieluummin hyvinvointivalmentajaksi, koska palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Valmennuksissani asiakas saa apua liikunnan, ravinnon, levon ja mielen hyvinvointiin. Tämä takaa sen, että  muutokselle luodaan vankka perusta loppuelämäksi. 

Haluatko tehdä elämäntaparemontin ja aloittaa kadonneen vyötärön metsästys? 

Hyvinvointivalmennukseeni vapautui muutama yksilövalmennuspaikka Tampereella ja lähikunnissa, mutta ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. Valmennukset voidaan toteuttaa salilla tai ulkona.

Varaa ilmainen 30 min. konsultaatio, jotta voimme käydä läpi tilanteesi ja sen, miten saavutat tavoitteesi.